Processen

Planoform skräddarsyr inredningar i världsklass. Med enastående material och med omtanke om varje detalj går kvaliteten att ta på. Vi erbjuder några av världens främsta varumärken inom vår genre. Vårt utbud är flexibelt vad det gäller material och tillval. Det går att förfina eller förenkla. Du ska få det precis som du drömt om. Vi kallar det Perfection Within.

Tillsammans skapar vi resultat som utmärker sig. Utifrån era behov gör vi gemensamt en plan med tydlig tidsram och budget. Våra projektledare lotsar varje projekt med stort engagemang för att säkerställa en trygg och effektiv resa, och våra montörer utför varje uppdrag med precision.
För oss på Planoform är hantverk och materialval fundamentalt. Vi arbetar med utvalda leverantörer och varumärken som tar ansvar för en hållbar utveckling. Med vår branschexpertis och starka nätverk omfamnar vi varje detalj i vetskap om att just den, är den viktigaste. På så sätt skapas kvalitet utöver det vanliga. Perfektion, helt enkelt.

Besök vårt showroom på Karlavägen 62 i Stockholm eller ring oss på 08-662 34 40. Vi berättar allt om vårt utbud, våra leverantörer, montörer m.m. Vi utgör ditt stöd under hela processen - från ritningsstadiet till leverans, montering och slutlig installation. Du kan också skicka ett mejl till oss, så kontaktar vi dig så snart vi kan: planoform@planoform.se

Kontaktinformation finner du här.