Exklusiv walk-in closet

En exklusiv walk-in closet skapar en lyxig och praktisk förvaring för kläder, skor och väskor. Ett förvaringsrum som tillgodoser flera behov, och som är estetiskt tilltalande samtidigt som det är flexibelt och funktionellt inrett. En walk-in closet representerar inte bara lyx, utan det är också en vidareutveckling för fler personliga utrymmen och rum i hemmet. Varje walk-in closet är unik och utformas utifrån förutsättningarna i rummet.

 

UNIK, MÅTTANPASSAD FÖRVARING

Vi på Planoform har i över tjugo år arbetat med skräddarsydd inredning. Det är vår passion och dröm. Tack vare vår långa erfarenhet vet vi att alla hem är unika och vi är ytterst lyhörda för att skräddarsy varje leverans. En walk-in closet från oss är därför mer än bara klädförvaring. Det är ett sätt att forma ditt hem. Vi handplockar alltid varumärken som lever upp till våra högt ställda krav och hjälper dig under hela vägen fram till att allt är på plats.

 

EXKLUSIV WALK-IN CLOSET FRÅN ITALIENSKA LEMA

Flexibel och exklusiv walk-in closet från italienska Lema. Klädförvaring som ger maximal anpassning tack vare ett brett utbud av moduler, inredning och tillbehör. Designen är utvecklad kring grundläggande moduler som kan anpassas i höjd, bredd och djup, som passar alla utrymmen och tillgodoser alla estetiska behov. I snart 40 år har Lema erbjudit modulära, anpassningsbara system med fokus på detaljer för en perfekt lösning. En produkt i ständig utveckling, inte bara när det gäller storlek, utan också när det gäller modeller, material, komponenter, finish, tillbehör och utrustning. Resultatet är alltid perfektion och kvaliteten går bokstavligt talat att ta på.

FRÅN START TILL FÄRDIG GARDEROB

Planoform skräddarsyr walk-in closets av högsta kvalitet, och vi är med från första skiss till färdig installation. Med enastående material, och med omtanke om varje detalj går kvaliteten att ta på.

Du skall få det precis som du drömt om. Vi kallar det Perfection Within. Välkommen till oss!