Exklusiva platsbyggda garderober

Vi skräddarsyr dina garderober för en platsbyggd känsla. Praktisk klädförvaring är en av grunderna till en hög boendekvalitet. Hemmets förvaringsmöjligheter bidrar till ett bekvämt, funktionellt och trivsamt boende. En exklusiv garderob förhöjer känslan av lyx samtidigt som det skapar en vacker inredningsdetalj. Det är en typ av förvaring som effektivt utnyttjar olika utrymmen, och kan innehålla både dold och synlig förvaring. Varje garderob är unik och utformas utifrån förutsättningarna i rummet.

 

PLANOFORM SKAPAR PLATSBYGGDA GARDEROBER

Vi på Planoform har i över tjugo år arbetat med skräddarsydd inredning. Det är vår passion och dröm. Tack vare vår långa erfarenhet vet vi att alla hem är unika och vi är ytterst lyhörda för att skräddarsy varje leverans. En unik garderob från oss är därför mer än bara klädförvaring. Det är ett sätt att forma ditt hem. Vi handplockar alltid varumärken som lever upp till våra högt ställda krav och hjälper dig under hela vägen fram till att din nya garderob är på plats.

 

EXKLUSIV GARDEROB FRÅN ITALIENSKA LEMA

”Armadio al Centimetro”, som Lema kallar det, står för flexibilitet och anpassning Dessa nyckelord för Lemas filosofi om kompromisslös formgivning ger stor frihet vad gäller design och utförande. Design utvecklad kring grundläggande moduler som kan anpassas i höjd, bredd och djup, som passar alla utrymmen och tillgodoser alla estetiska behov. I snart 40 år har Lema erbjudit ett modulärt, anpassningsbart garderobssystem med fokus på detaljer för en perfekt produkt. En produkt i ständig utveckling, inte bara när det gäller storlek, utan också när det gäller modeller, material, komponenter, finish, tillbehör och utrustning.

 

FRÅN START TILL FÄRDIG GARDEROB

Planoform skräddarsyr garderober av högsta kvalitet, och vi är med från första skiss till färdig produkt. Med enastående material, och med omtanke om varje detalj går kvaliteten att ta på.

Du skall få det precis som du drömt om. Vi kallar det Perfection Within. Välkommen till oss!