Exklusivt platsbyggt dressing-room

Ett exklusivt dressing-room eller walk-in closet, revolutionerar den traditionella klädkammaren och skapar en alldeles särskild fristad. Ett rum som är flexibelt och funktionellt inrett med estetiskt tilltalande system som tillgodoser flera behov. Ett dressing-room representerar inte bara lyx i begreppets strängaste mening. Det är också en visualisering av en sinnesstämning och livsstil som inkluderar personliga utrymmen. Varje dressing-room är unikt och utformas utifrån förutsättningarna i rummet.

 

PLANOFORM SKAPAR PLATSBYGGDA WALK-IN CLOSETS

Vi på Planoform har i över tjugo år arbetat med skräddarsydd inredning. Det är vår passion och dröm. Tack vare vår långa erfarenhet vet vi att alla hem är unika och vi är ytterst lyhörda för att skräddarsy varje leverans. En walk-in closet från oss är därför mer än bara klädförvaring. Det är ett sätt att forma ditt hem. Vi handplockar alltid varumärken som lever upp till våra högt ställda krav och hjälper dig under hela vägen fram till att allt är på plats.

 

EXKLUSIVT DRESSING-ROOM FRÅN ITALIENSKA LEMA

Flexibla, exklusiva dressing-room och walk-in closets från italienska Lema. Klädförvaring som ger maximal anpassning tack vare ett brett utbud av lösningar, utrustning och tillbehör. Designen är utvecklad kring grundläggande moduler som kan anpassas i höjd, bredd och djup, som passar alla utrymmen och tillgodoser alla estetiska behov. I snart 40 år har Lema erbjudit modulära, anpassningsbara system med fokus på detaljer för en perfekt lösning. En produkt i ständig utveckling, inte bara när det gäller storlek, utan också när det gäller modeller, material, komponenter, finish, tillbehör och utrustning. Resultatet är alltid perfektion och kvaliteten går bokstavligt talat att ta på.

FRÅN START TILL FÄRDIG GARDEROB

Planoform skräddarsyr walk-in closets av högsta kvalitet, och vi är med från första skiss till färdig installation. Med enastående material, och med omtanke om varje detalj går kvaliteten att ta på.

Du skall få det precis som du drömt om. Vi kallar det Perfection Within. Välkommen till oss!