Exklusiv platsbyggd bokhylla

Vi hjälper dig med din platsbyggda bokhylla. Bra förvaring är en av grunderna till en hög boendekvalitet. Hemmets förvaringsmöjligheter bidrar till ett bekvämt, funktionellt och trivsamt boende. Ett av de mest uppskattade sätten för förvaring är en platsbyggd bokhylla. Det är en typ av förvaring som effektivt utnyttjar olika utrymmen, och kan innehålla både dold och synlig förvaring. Varje bokhylla är unik och utformas utifrån förutsättningarna i rummet.

 

PLANOFORMS PLATSBYGGDA BOKHYLLOR

Vi på Planoform har i över tjugo år arbetat med design, möbler och inredning. Det är vår passion och dröm. Tack vare vår långa erfarenhet vet vi att alla hem är unika och vi är ytterst lyhörda för att skräddarsy varje leverans. En platsbyggd bokhylla från oss är därför mer än bara förvaring. Det är ett sätt att forma ditt hem eller ditt kontor utifrån din dröm. Vi handplockar alltid varumärken som lever upp till våra högt ställda krav och hjälper dig under hela vägen fram till att den platsbyggda bokhyllan är på plats.

 

PLATSBYGGD BOKHYLLA FRÅN LEMA

Vi ritar unika, måttanpassade bokhyllor från en av Italiens främsta producenter inom sin genre. Med enastående material och med omtanke om varje detalj går kvaliteten att ta på. Vår utvalda leverantör av platsbyggda bokhyllor är Lema som var den första italienska tillverkaren att utveckla fristående förvaringssystem. Deras bokhylla ”Selecta” var den första produkten att kombinera detaljerna med manuellt arbete i trä samtidigt som en rad tekniska innovationer användes för att ge maximal mångsidighet vad det gäller kompositioner, användningsområden och finish. Variationsmöjligheterna är nästintill oändliga, produkten går att anpassa till alla olika typer av utrymmen, som till exempel vindar, trappor och runt dörrar.

Modulerna i systemet går att anpassa i alla led, höjd, bredd och djup. Lema utvecklar ständigt sina produkter och ser till att hålla sina modeller och finisher aktuella och moderna.

 

BO DIN DRÖM!

Det finns många fördelar med att välja en platsbyggd bokhylla från Planoform, bland annat:

- Vi hjälper dig från första skiss till färdigmonterad produkt.

- Även de mest svårmöblerade utrymmena kan bli funktionella med en vacker design.

- Vi använder endast de bästa materialen och bryr oss om varje liten detalj.

Resultatet är alltid perfektion och kvaliteten går bokstavligt talat att ta på.

 

FRÅN START TILL FÄRDIG BOKHYLLA

Vi är med dig under varje steg från starten till att den platsbyggda bokhyllan finns på plats. Våra projektledare börjar med att omsorgsfullt mäta ut exakta mått för varje del av bokhyllan. Vi lyssnar till vad ni har för önskemål kring bokhyllan, hur den ska passa in i rummet och vad det är för känsla ni är ute efter. Efter det tar vi fram en skiss tillsammans med förslag på material och finish. Vid varje steg har du självklart möjlighet att komma med önskemål och revidera skisser och förslag. Våra skickliga hantverkare tar vid när monteringen ska utföras och ser till att den platsbyggda bokhyllan blir monterad efter konstens alla regler. Våra kunder ska alltid vara helt nöjda med resultatet och vår service när vi är klara.

Vi ser till att du får precis det du drömt om. Vi kallar det Perfection Within. Välkommen till oss!