Processen

Planoform skräddarsyr inredningar i världsklass. Tillsammans skapar vi resultat som utmärker sig. Utifrån era behov gör vi gemensamt en plan med tydlig tidsram och budget. Våra projektledare lotsar varje projekt med stort engagemang för att säkerställa en trygg och effektiv resa.

Kontakta oss via webben eller besök vår butik. Vi berättar allt om vårt utbud, våra leverantörer, montörer m.m  Hur vi utgör ditt stöd under hela processen  - från ritningstadiet till leverans, montering och installation. I nästa möte går vi i lugn och ro igenom dina önskemål och produktval. Vi tar fram ett ritningsförslag och prisindikation för projektets helhet. Efter det görs eventuella justeringar och revideringar. Vi gör uppmätningar m.m  på plats för säkerställande av alla mått. Lärdomen från år av installation och montering av sortimentet gör att vi kan stötta din arkitekt eller hantverkare i alla led.

Godkännande, beställning, framtagande av arbetsritningar till byggare och övriga inblandade. Genomgång av logistiken inför de kommande leveranserna. Mottagande av produkter, säkerställande av montage och installation genom löpande kontakter med dig.

Kontaktinformation finner du här.